CLIMB
Ga naar de inhoud

Nordic Skike Staphorst

Skike promotie video
Nordic Skating/Skike IN STAPHORST

Spannende opvolger van Nordic WalkingNordic Walking is inmiddels aardig ingeburgerd in ons land. Nu is een nieuwe Scandinavische sport Nederland aan het veroveren het zogenaamde Nordic Skating of Skike.

Skike is een combinatie van skaten (langlauftechniek) en Biken (vanwege de luchtbanden en de sensationele remtechniek). Het is een verrassende spannende sport, die vooral ook jongeren zal aanspreken.

Met de skike kun je op alle verharde en bijna onverharde wegen skaten (dus skiken). De lage wielstand en de unieke remmen maken de skike veilig. Bovendien wordt de skiker  beschermd door een helm, elleboog-en kniebeschermers.

Kennismakingsles.“Sport-je-mee organiseert op zaterdag 16 maart een kennismakingsles skike in Staphorst. Deze clinic is vanaf 10.00 uur en kost 5 euro per persoon. Bij mensen, die zich als groep aanmelden kan elke derde persoon gratis deelnemen.

Er wordt gestart bij Talens Houthandel in Staphorst. Voor aanvang van de les wordt er een korte demonstratie met live uitleg gegeven.
Deze demonstratie is gratis.

Bij voldoende belangstelling wordt er aansluitend aan de kennismakingsles een cursus skike aangeboden in Staphorst.


Aanmelding via mail!

Agenda Cursus 4 lessen**
Zaterdag 23 maart 2019, 10:00-11:30
Zaterdag 30 maart 2019, 10:00-11:30

**Indien vol, nieuwe groep start half uur na laatste groep

Prijzen:
Cursus 70 euro, inclusief huur poles, bescherming tijdens de les.


Wat is Nordic SKating/Skike

Skike is een combinatie van skaten (de langlauftechniek) en Biken (vanwege de luchtbanden en de sensationele remtechniek). Met de Skike kun je op alle verharde en bijna alle onverharde wegen skaten (dus Skiken!). Bovendien is Skiken veilig door het unieke en bijzonder effectieve remsysteem.

De lange wielstand en de unieke remmen maken de Skike veilig.
Terug naar de inhoud